Alla inlägg den 25 mars 2009

Av John Fagerqvist - 25 mars 2009 14:06

Tjenare!

 

Har inte satt upp termometern hemma ännu men märkte att det var j*****t kallt när jag morgonrastade Dixi kl.06:20…

 

Efter att ha kämpat med isen på bilrutorna såg jag på termometern där att det var 13 minusgrader. Lite lätt kontrast till i lördags då det nästintill var barmark och 7-8 grader varmt…

 

Nu har ju solen strålat hela dagen och temperaturen stigit till att bara vara någon minusgrad.

 

Annars har helgen och början av veckan varit bra.

 

I fredags kväll var jag hos Malin, Dirk, Michelle och Joppe och käkade pizza! Gott och trevligt!

 

I lördags (när vädret var så fint) hann jag med promenader med först Emma, Veronika och vovvarna och sedan framåt eftermiddagen med Becca och hennes vovvar.

På kvällen grillade jag och Veronika.

 

På söndagen kursplanerade jag det sista innan kursupptakten som var på eftermiddagen. Jag hann också med ett besök hos syrran och hennes familj.

Upptakten gick bra och jag fick träffa mina kursare. Körde även ett litet uppvisningslopp på agilitybanan och det gick bra trots att det var lite blött och halt…

Sent på kvällen kom snön…

 

Måndag vaknar man och ser att det kommit ca 1,5 dm snö under natten…där försvann alla vårkänslor…

På kvällen hade jag mitt första kurstillfälle, hade hjälp av ett par instruktörer till som hjälpte mig (och kanske räddade mig) under kvällen.

Kursen gick iaf bra och skönt att ha första gången avklarad…;-)

 

I går hade jag faktiskt inget på schemat, kors i taket!!!

Städade och fixade hemma samt slöade framför teven…skönt!!!

 

Nu sitter jag på jobbet och ska gå hem om någon timma. Blir mat och en liten promenad innan Becca hämtar mig för färd till Forserum och kurs!!! Vi ska gå kurs alltså…

Ska bli spännande eftersom jag hört så mycket om instruktören och hoppas kunna lära mig lite som jag kan ha nytta av som instruktör för mina kurser. Hoppas också hon kan lära mig och Dixi något nytt!!!

Det är en fortsättningskurs (liknande den som jag håller) men vi kommer nog inte att inrikta oss så mycket mot allmänlydnadspasset som jag gör på min…jaja, ingen ide att sitta och spekulera i innehållet. Jag berättar senare!

 

Ha en bra onsdag!!!

 

Kramizar! /John

Ovido - Quiz & Flashcards